flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вакансія

25 травня 2022, 10:27

Великоберезнянський районний суд Закарпатської області шукає працівника на вакантну посаду державного службовця - головного спеціаліста з інформаційних технологій для забезпечення безперебійної роботи всіх апаратних та програмних засобів, комп'ютерної мережі, забезпечення повноцінного функціонування оргтехніки, а також забезпечення розвитку інформаційного середовища та технічного захисту інформаційно-телекомунікаційних систем суду .

 

Основні вимоги до кандидата : освіта не нижче бакалавра, молодшого бакалавра за відповідним професійним спрямуванням бажано з досвідом роботи.

 

Відповідно до Закону України ” Про внесення змін до деяких законів України щодо функціонування державної служби та місцевого самоврядування у період дії воєнного стану “ №2259-ІХ призначення на посаду відбувається без проведення конкурсу з поданням заяви ,заповненої особової картки встановленого зразка та документи ,що підтверджують наявність громадянства України ,освіти та досвіду роботи .

 

З питань працевлаштування звертатись у Великоберезнянський районний суд -смт.Великий Березний вул.Шевченка ,22 (відповідальна особа - головний спеціаліст з питань персоналу Шукаль В.М. ,каб №6)