flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Керівник апарату прозвітував про роботу зборам суддів за 2012р

07 січня 2013, 09:00

 

 

Зборам суддів Великоберезнянського районного суду

 

З В І Т

про роботу керівника апарату Великоберезнянського районного суду за 2012 рік

 

Протягом року керівник апарату Великоберезнянського районного суду Івановчик Ю.М. здійснював безпосереднє керівництво апаратом суду, забезпечував організованість та злагодженість працівників та всіх ланок апарату суду.

Взаємодіяв з правоохоронними та державними органами, органами місцевого самоврядування, засобами масової інформації з питань діяльності суду. Готував публікації в газеті «Карпатська зірка».

Підготував всю необхідну інформацію про суд та забезпечив розміщення на офіційному веб-сайті суду.

Здійснював контроль за веденням діловодства в суді відповідно до Інструкції з діловодства.

Два рази на рік на перше півріччя та на друге півріччя складав проекти планів роботи суду, організовував контроль за ходом їх виконання.

Щотижня проводив оперативні наради, на яких визначав напрямки діяльності та підводив підсумки виконання завдань.

Щодня перевіряв вхідну кореспонденцію в електронному вигляді, визначав відповідальних за виконання контролів, забезпечував виконання визначених завдань працівниками суду.

Організовував розробку та затвердження положень, інструкцій щодо роботи суду.

Організував навчання з працівниками апарату суду з актуальних питань судочинства.

Вживав заходів щодо забезпечення належних умов діяльності суддів та працівників апарату суду, підтримання приміщення, системи опалення, водопроводу, електрообладнання в належному стані.

Розробляв і надсилав на затвердження в установленому порядку штатного розпису і кошторису витрат на утримання суду.

У межах повноважень видавав накази, зокрема щодо призначення на посади в апарат суду, переведення на інші посади, звільнення з посад, присвоєння рангів державних службовців, заохочення, застосування заходів дисциплінарного впливу та з інших питань діяльності суду.

Здійснював координацію та контроль за роботою консультанта суду з кадрової роботи з питань державної служби в апараті суду.

Протягом року надавав методичні рекомендації щодо проведення конкурсного відбору на посади державних службовців апарату суду, забезпечив проведення атестації та щорічної оцінки виконання державними службовцями апарату суду покладених на них обов'язків і завдань.

Організував роботу з підвищення кваліфікації працівників апарату суду шляхом підготовки працівниками конспектів з актуальних питань та направлення на підвищення кваліфікації до відповідних закладів.