flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Великоберезнянський районний суд нагадує про необхідність подання публічними службовцями (в тому числі, які звільнились) та присяжними електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування.

04 березня 2024, 11:21

Одночасно з цим звертаємо увагу на те, що порушення вимог фінансового контролю, умисне недекларування або декларування недостовірної інформації є корупційними правопорушеннями, за які передбачено адміністративну та кримінальну відповідальність. Наслідки порушення вимог фінансового контролю визначені у статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а декларування недостовірної інформації та умисне неподання декларації суб'єктом декларування - у статтях 366-2, 366-3 Кримінального кодексу України.

Роз’яснення щодо заповнення електронної декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування можна знайти на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції за посиланням: https://wiki.nazk.gov.ua/category/deklaruvannya/